El PP d’Eivissa aconsegueix que l’enderrocament de la ruïna de Cala d’en Serra es financi amb fons de l’impost sobre estades turístiques

El PP d’Eivissa aconsegueix que l’enderrocament de la ruïna de Cala d’en Serra es financi amb fons de l’impost sobre estades turístiques

EIVISSA, 22/ 09 /16.- La Proposició No de Llei presentada per la diputada popular Tania Marí, per tal que el Govern de les Illes Balears inclogui com a projecte prioritari a executar amb càrrec al fons de l’impost sobre estades turístiques, l’enderrocament de la construcció en ruïna de Cala de’n Serra i tornar a l’estat originari aquest espai d’alt valor paisatgístic, ha sigut aprovada aquest matí a la Comissió de Turisme amb 6 vots favorables de PP i Podemos i amb 5 abstencions de PSOE, Més per Mallorca i Més per Menorca.

Per a la diputada popular Tania Marí, l’abstenció dels socialistes demostra una “doble moral que mai arribarem a entendre-la. No entenem com els socialistes no voten a favor d’un projecte que, a Eivissa, ho duien al seu programa electoral i ahir, fins i tot, el president del Consell, Vicent Torres, va mostrar a una reunió amb l’alcalde de Sant Joan, la seva defensa que aquestes ruïnes s’enderroquessin amb fons de l’ecotaxa”. Per a Marí, “no hi ha voluntat política per part dels socialistes per dur endavant aquest projecte que tornarà al seu estat original aquest espai d’alt valor paisagístic. Ells venen fum: diuen que volen protegir el territori, el medi ambient, els espais naturals… i a l’hora de la veritat són incapaços de votar a favor d’una proposta que suposarà un benefici per a l’illa i els seus habitants que podran gaudir d’un espai natural recuperat”.

Mari ha mostrat la seva satisfacció perquè la PNL hi hagi sortit endavant, ja que, a avui en dia, les ruïnes del projecte dissenyat per l’arquitecte Josep Lluis Sert l’any 1969, continuen deteriorant-se, fent-se un ús inadequat i perillós de la construcció, com per exemple: ús d’aparcament, pràctiques de jocs simulant escenaris de guerra, acampades il·legals i altres activitats que posen en perill a totes les persones que visiten Cala d’en Serra. “A Cala d’en Serra guanyarem en medi ambient i en seguretat”, ha conclòs Marí.

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *