El PP demana al Ple que el Govern pagui els 1.1 MM que corresponen a Eivissa en matèria de promoció turística

El PP demana al Ple que el Govern pagui els 1.1 MM que corresponen a Eivissa en matèria de promoció turística

EIVISSA, 28 / 11 / 2016.- El Grup Popular del Consell Insular d’Eivissa demanarà que es retiri la disposició addicional desena dels Pressupostos de la CAIB que deixa sense efecte les quantitats a transferir en matèria de promoció turística al Consell Insular d’Eivissa corresponent a 2016 i 2017. Es tracta d’un fet que va denunciar el PP d’Eivissa fa unes setmanes i que resulta «molt perjudicial per a l’autogovern i l’autonomia d’aquesta institució», ha explicat el conseller Vicente Roig, qui ha recordat que no són sous finalistes i ha afegit que «després que el PP ho denunciàs, no s’ha rebut la quantitat corresponent a 2016 i el president del Consell segueix callat davant la cacicada d’Armengol».

D’altra banda, atesa la recent problemàtica de la celebració de diverses proves esportives de gran tradició a l’illa, algunes de les quals s’han vist obligades a suspendre, el PP del Consell demanarà que es doni prioritat a aquests esdeveniments. En aquest sentit, es recorda que durant la legislatura passada es va «fer molta feina per fomentar la desestacionalització de la temporada a través de l’esport i que, amb aquest objectiu, es varen portar a terme diverses actuacions com la promoció d’aquesta oferta a totes les fires turístiques», ha assenyalat la consellera Carmen Domínguez.

Finalment, a través d’una tercera moció, el PP demanarà que la institució firmi un conveni amb Govern i Ajuntament de Santa Eulària que cobreixi les despeses del tractament de llots assumits pel consistori. «Tot i que la gestió de llots és competència del Govern de les Illes Balears, des de l’estiu passat l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu s’està fent càrrec dels llots de l’EDAR del municipi. Tant el Consell com el Govern es varen comprometre verbalment amb l’Ajuntament a finançar aquestes despeses», ha explicat el portaveu, Mariano Juan.

Al ple també es demanarà per l’escultura d’un ca eivissenc adquirida recentment per la institució, pel semàfor de Can Nadal, la construcció de rotondes a ses Païsses, l’enllumenat de Can Marsà i el de la carretera de Sant Joan.

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *