El PP demanarà la redacció d’un nou pla de màrqueting per promocionar Eivissa

El PP demanarà la redacció d’un nou pla de màrqueting per promocionar Eivissa

EIVISSA, 25 / 10 / 2016.- El Grup Popular ha presentat aquest matí les iniciatives que defendran al proper ple de la institució, que es celebrarà el divendres 28 d’octubre. El portaveu del grup, Mariano Juan, ha explicat que, davant les diferents postures sobre el PTI, es preguntarà si es preveu una altra moratòria.

Posteriorment, s’ha recordat que durant la passada legislatura es varen iniciar 18 expedients sancionadors en matèria de tanques publicitàries i es vol conèixer si s’han resolt i quantes se n’han retirat. També en aquesta matèria, es demanarà pel nombre de reunions que ha celebrat el Consorci de Mobilitat, ja que «se n’ha parlat molt i s’ha nomenat un coordinador però, fins el moment, «se’n desconeix la feina feta».

Per la seua banda, el conseller Vicent Roig, que ha criticat l’actitud «sectària» de l’esquerra, ha presentat la moció que defensarà el divendres i que demanarà la coordinació de les diferents accions promocionals d’àmbit turístic amb el sector, així com l’elaboració d’un pla estratègic promocional consensuat amb el sector i amb visió de participació empresarial. En aquest sentit, ha explicat que aquesta iniciativa atén a la voluntat de continuar el pla integral de màrqueting redactat en 2005 i 2006, que no va tenir cap cost per a aquesta institució i que «va ser una eina molt important en la passada legislatura». A més, ha criticat les «quantitats astronòmiques» que es varen pagar de 2007 a 2011 quan l’actual president era director insular de turisme, fet pel que ha demanat «més serietat» i ha afegit que en l’anterior mandat es va portar a terme una promoció molt versada en productes (esports, cultura, turisme familiar i nàutic…).

Paral·lelament, la mateixa moció inclou també instar el Govern a implantar el cicle formatiu de grau superior de guia, informador i assistent turístics així com la possibilitat en el Reglament de la Llei general turística que els alumnes de grau de l’Escola de Turisme puguin habilitar-se com a tal.

També s’ha posat de manifest el malestar amb les xarxes socials institucionals i les de promoció turística, ja que són eines que «no han d’estar polititzades». En conseqüència, al ple del 25 de juliol el PP va demanar l’elaboració de dos reglaments que regulassin aquestes pràctiques, de manera que el divendres es preguntarà sobre la situació d’aquests documents.

Finalment, Roig ha denunciat el menyspreu de l’actual equip de govern cap al Grup Popular i els impediments per fer oposició, així com la nul·la transparència i l’escassa voluntat de consens.

D’altra banda, i donada la deficiència de personal del Museu Arqueològic, es demanarà que es cobreixi la plaça de conservador que està vacant des de 2015, així com la contractació d’un tècnic que gestioni la biblioteca del centre. Durant el mateix ple es preguntarà si el Museu Etnogràfic de Can Ros compta amb professionals que desenvolupin les tasques pròpies, com un conservador o un restaurador. L’estat de la restauració de «El Bartolomé», embarcació depenent el Consell Insular, també serà objectiu de les iniciatives populars.

Finalment, es demanarà sobre el funcionament de l’Hotel d’Entitats ubicat a l’edifici de Cas Serres i sobre el nombre de contractacions que s’han portat a terme durant aquest 2016 a l’HRA de Cas Serres.

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *