El PP, preocupat per la futura carretera de Santa Eulària: «no han sabut ni gestionar 800 metres d’accés a Jesús»

El PP, preocupat per la futura carretera de Santa Eulària: «no han sabut ni gestionar 800 metres d’accés a Jesús»

EIVISSA, 23 / 11 / 2016.- «El Consell ha demostrat nul·la capacitat de gestió, no ha complit amb els terminis previstos i l’accés a Jesús s’ha obert en molt males condicions i nombrosos defectes, posant en perill a totes les persones que hi circulen. És completament inacceptable», ha denunciat la consellera Pepa Costa, que aquest matí ha visitat la via acompanyada del portaveu del Grup Popular, Mariano Juan, i els regidors de la parròquia de Jesús, Marilina Bonet i Joan Roig.

«Es va fer la capa de rodolament amb presses i ara s’està esfondrant», ha afegit Costa, que ha recordat que s’han necessitat 7 mesos per un projecte que havia de durar 45 dies. El PP ha explicat que es la primera vegada que s’obri una via amb unes condicions tan dolentes i s’han demanat responsabilitat a la consellera de Mobilitat, Pepa Marí, a més de mesures «immediates» que garanteixin la seguretat dels usuaris de la via. La consellera ha criticat durament les declaracions de Marí i ha advertit que «el govern no és per fer experiments, sinó que al govern s’ha de venir après i més quan es tracta de sous públics».

Costa ha mostrat la seua preocupació pel projecte principal de la futura carretera de Santa Eulària, de la qual «encara no se sap res», i ha posat en dubte que l’actual equip de govern la sàpiga executar atès que «han set incapaços de gestionar una obra de 800 metres que ha costat 1.5 milions d’euros». «La consellera Pepa Marí va a remolc dels vesins i dels escrits de l’ajuntament i donant excuses».

Per la seua banda, la regidora de Jesús, Marilina Bonet, ha assegurat que «els vesins ens trobam completament abandonats i els comerços es veuen obligats a tancar». Finalment, Bonet ha recordat que l’accés a Puig d’en Valls, executat per l’Ajuntament de Santa Eulària, va estar tancat únicament tres dies i el resultat és «immillorable».

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *