El PP recorda que, malgrat les presses d’anunciar projectes, l’execució de      l’E-10 està directament condicionada al Cetis

El PP recorda que, malgrat les presses d’anunciar projectes, l’execució de l’E-10 està directament condicionada al Cetis

EIVISSA, 8 / 09 / 16.- El Grup Popular del Consell Insular d’Eivissa denuncia el desconeixement del president de la institució, Vicent Torres, i l’alcalde de Vila, Rafa Ruiz, sobre el projecte de remodelació del primer cinturó de ronda (E-10), tal i com ha explicat la consellera popular Pepa Costa en relació a les informacions aparegudes avui dijous sobre aquesta via. El PP lamenta que, en les seues declaracions, ni Torres ni Ruiz facin referència al principal problema que afecta aquest projecte, ja que el Cetis condiciona l’execució d’aquesta via.

Per tant, «es incomprensible que cap dels dos sigui conscient dels documents que firmen i que simplement es limitin a fer-se la foto, ja que el conveni marc sobre la posada en marxa de l’estació,elaborat i signat per ells mateixos el passat mes d’abril i posteriorment aprovat als respectius plens, estableix que la reforma de l’E-10 està directament condicionada a la construcció d’un nou accés subterrani a l’estació».

Es tracta d’un projecte que, al contrari del que ha afirmat Ruiz, sí que necessita una important revisió i readaptació per solucionar aquests accessos, «un fet que requereix molta feina i no només titulars». En aquest sentit, Costa ha recordat que «ja es sap que les presses que té l’esquerra per fer anuncis queden precisament en això, en anuncis, com és el cas de l’escenificació sobre l’imminent obertura del Cetis abans de l’estiu».

D’aquesta manera, el PP lamenta que «l’impuls polític» del que parlen els socialistes es basi en comunicats de premsa en comptes d’actuacions, i alerta que la ciutat «estarà d’enhorabona el dia que els dos equips de govern executin el que anuncien i es deixin d‘incompliments».

Aquest projecte es va aprovar inicialment per en Xico Tarrés dos dies abans de les eleccions de 2011, es va sotmetre a informació pública i, posteriorment, es va informar desfavorablement per part de l’Ajuntament de Vila, que va presentar nombroses objeccions al projecte i va plantejar una sèrie de modificacions, com el fet que no s’adaptava al PGOU de Vila, entre d’altres.

«Per tant, fins que es desbloquegi la problemàtica del Cetis respecte la seua operativitat i respecte els seus accessos, no es pot modificar el projecte de l’E-10. A més, s’haurà d’adaptar a les solucions que es donin al Cetis, tal com estableixen els informes tècnics per millorar l’operativitat i la seguretat de l’estació» ha conclòs Costa.

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *