El PP, sorprès per la passivitat dels responsables polítics d’Esport del Consell

El PP, sorprès per la passivitat dels responsables polítics d’Esport del Consell

EIVISSA, 10 / 11 / 2016.- El Grup Popular del Consell Insular d’Eivissa ha sortit al pas de les declaracions dels esportistes de motocròs sobre la inestabilitat que genera la falta d’un circuit alternatiu al de sa Coma, així com el problema de l’autocròs, que no pot celebrar cap prova a l’illa. El bloqueig del Departament d’Esports ha generat la suspensió de les proves per a 2017, «un fet sense precedents a l’illa d’Eivissa», ha assenyalat la consellera popular Carmen Domínguez. En aquest sentit, ha lamentat que «malgrat que el Departament d’Esports compta amb més recursos, tant humans com econòmics, s’està fent menys feina que mai i, a dia d’avui, s’ha arribat a l’extrem en que els pilots han hagut de renunciar a les proves donat l’elevat cost de muntar i desmuntar un circuit provisional».

«L’actual equip de govern ha abandonat els clubs i les federacions esportives, tant pel que respecta a les instal·lacions com per la concessió i pagament de subvencions». A més, Domínguez ha afegit que «hi ha una nul·la planificació, no existeix full de ruta clara en matèria esportiva i així s’ha evidenciat en un any i mig de legislatura». En aquest sentit, la consellera ha destacat el cas de la Cursa de s’Indiot, una tradicional prova recuperada pel PP en l’anterior legislatura que comptava amb una elevada participació i que PSOE-Podemos va eliminar en 2015».

Durant la passada legislatura, «es va treballar de manera conjunta amb els pilots pitiüsos, fent-los partícips de tots els moviments que es portaven a terme i assegurant la no exclusió de cap disciplina del motor al recinte de sa Coma». Per contra, en el darrer any, «els pilots han denunciat en diverses ocasions la inactivitat i la paràlisi dels responsables polítics del Consell, qui han limitat la seua actuació a desfer el treball de la passada legislatura».

Per aquest motiu, des del PP s’exigeix una alternativa immediata que permeti els esportistes celebrar les proves de 2017 i es recorda que «s’ha de governar donant solucions i no creant problemes com s’ha fet fins ara».

@PPConsell

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *