«El president del Consell ha de recular perquè no està defenent el que ha decidit Eivissa»

«El president del Consell ha de recular perquè no està defenent el que ha decidit Eivissa»

EIVISSA, 16 / 12 / 2016.- «L’actitud del president del Consell respecte la legalització dels lloguers turístics s’ha tornat insostenible. No està defenent la rotunditat amb que Eivissa s’ha negat a aquesta pràctica i, com a màxima representació de la illa, ha de recular», ha explicat el conseller Vicent Roig, en referència a les recents declaracions dels alcaldes dels cinc ajuntaments de l’illa, que s’han mostrat totalment contraris a aquesta norma.

Des del Grup Popular es recorda que el mateix ple de la institució ha rebutjat per majoria absoluta la legalització d’aquesta pràctica i, per tant, el president del Consell ho ha de fer complir. «Torres s’ha quedat completament sol en la seua voluntat de legalitzar els lloguers turístics en edificis plurifamiliars, inclús el seu partit li ha donat l’esquena però ell segueix obstinat en baixar el cap davant el Govern d’Armengol i acceptar una normativa que suposa una greu amenaça per a Eivissa. «Aquesta legalització despoblarà nuclis urbans i això sentencia, sobretot, el petit comerç», ha afegit Roig, qui ha recordat que aquesta legalització no suposa cap benefici per l’ocupació: «quants de llocs de feina generen 10.000 places turístiques en establiments hotelers i quantes en generen 10.000 places en pisos?».

A més, «les places d’Eivissa, on la problemàtica d’habitatge és encara més greu, sortiran molt més barates que les de Mallorca, un fet que demostra la poca estima de les institucions cap a la nostra illa,ja que es reduirà notablement l’oferta de pisos per a tot l’any. Paral·lelament, es vol prohibir aquest tipus de lloguer en rústic, dificultant encara més la condició dels propietaris d’aquestes finques, a qui se’ls ha tractat d’especuladors i se’ls ha aplicat una moratòria».

Per tant, «si tothom hi està en contra, a qui està representant el president del Consell? Quins interessos està defensant? És evident que els d’Eivissa no, és un despropòsit molt gran».

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *