TANIA MARÍ LAMENTA QUE EL GOVERN “IGNORI A MÉS DE  60 FAMÍLIES DE SANT JOAN QUE NECESSITEN MENJADOR  ESCOLAR”

TANIA MARÍ LAMENTA QUE EL GOVERN “IGNORI A MÉS DE 60 FAMÍLIES DE SANT JOAN QUE NECESSITEN MENJADOR ESCOLAR”

La diputada popular pregunta al conseller d’Educació per les gestions que ha fet conselleria per la creació d’un menjador escolar al municipi, tal com va demanar per unanimitat el ple de l’Ajuntament de Sant Joan

Maria José Ribas pregunta al conseller Vicenç Vidal per quines mesures de gestió de conservació pensa prendre en relació a les cabres que varen sobreviure en es Vedrà tras la matança del passat mes de febrer

 

EIVISSA, 8 / 10 / 2016.- La diputada del grup parlamentari popular, Tania Marí, ha demanat avui al conseller d’Educació per les gestions que ha fet conselleria per materialitzar la demanda de Sant Joan per a la creació d’un menjador escolar al municipi i quines previsions es fan per la seva apertura.

Marí ha recordat que aquesta és una petició aprovada per unanimitat al ple de l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja el passat 2 de juliol de 2015. “Fa més d’un any d’aquesta demanda i encara no tenim menjador escolar a Sant Joan. Tot és dir que hi ha voluntat, que volen fer-ho, però la realitat és que no hi ha res en concret. Des del Govern estan ignorant a més de 60 famílies del municipi que necessiten aquest servei tan imprescindible per poder conciliar vida laboral i familiar”.

La diputada popular s’ha preguntat per què no existeix cap menjador escolar a Sant Joan de Labritja quan les cinc APIMAS del municipi, totes, han signat un document que han dirigit al conseller sol·licitant aquest servei. “Queda patent la manca de voluntat política i la manca de capacitat de gestió d’aquest Govern, que ens venen que treballen per la defensa dels interessos del conjunt de les illes i Eivissa surt malparada: ens ‘birlen’ més d’un mil·lió d’euros per promoció turística, ens estableixen un injust repartiment de l’ecotaxa, ens retallen ATE’s als centres educatius…i ara no escolten les demandes de les famílies de Sant Joan. Una vergonya”, ha criticat Marí.

 

PREGUNTA AL CONSELLER DE MEDI AMBIENT PER LES CABRES DE ES VEDRÀ

Per altra banda, la diputada popular Maria José Ribas ha preguntat al conseller de Medi Ambient, Vicenç Vidal, per quines mesures de gestió de conservació pensa prendre en relació a les cabres que varen sobreviure en es Vedrà tras la matança del passat mes de febrer de la que el conseller es va mostrar “tan orgullós”. Ribas ha explicat que al seu grup “no posem en dubte que s’hagués de fer alguna actuació a l’illot però el que si varem qüestionar en el seu moment, i ho tornem a fer ara, és que s’hagués de fer d’una manera tan ‘bàrbara’, sobretot quan tots sabem que hi havia altres maneres”.

maria-jose-pregunta-cabras

Per a Ribas la contestació de Vidal “hi ha set molt ambigua: ens diu que quan el jutjat els deixi, trauran les cabres però no ens ha dit com, ni si, tal com va dir el nou director general de Biodiversitat, Miquel Mir, estarien ara dispostos a parlar amb els vedraners i que les cabres sortissin d’una manera més ‘suau’”.

“Ens crida l’atenció aquesta diferència de criteri entre el Sr. Vidal y el Sr. Mir: mentre el primer es manté ‘orgullós’ de la seva actuació el febrer passat a es Vedrà, Mir assegura que ara el Govern si que estaría disposat que els vedraners treguessin les cabres supervivents de es Vedrà, i estudiarien molt millor la situació i mirarien de trovar la millor solución técnica”.

Per a Ribas, aixó demostra “que tan bé no ho feren des de la conselleria de Medi Ambient a es Vedrà quan el seu propi director general ho qüestiona” “I mentre tant, Vidal no ha reconegut que es varen equivocar, no demana disculpes, i ens segueix plantejant dubtes de com pensa treure les cabres supervivents de es Vedrà”, lamenta Ribas.

 

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *