El PP denuncia que Can Nebot no s’oferta en el procés d’escolarització tot i les promeses del conseller Ribas

El PP denuncia que Can Nebot no s’oferta en el procés d’escolarització tot i les promeses del conseller Ribas

Eivissa, 10, maig, 2017.- La xarxa d’escoletes públiques a Eivissa és insuficient i no dóna resposta a les necessitats dels ciutadans», ha explicat la consellera popular Belén Torres en relació a la situació que viu l’Educació a les Illes Balears i, en particular, a Eivissa. Ho ha fet acompanyada de la portaveu del grup popular de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, Neus Marí, i de la diputada al Parlament Maria José Ribas.

A la roda de premsa s’ha denunciat que el passat 2 de maig es va iniciar el procés d’escolarització per al proper curs 2017/18 i Can Nebot no s’hi oferta tot la promesa del conseller insular d’Educació, David Ribas. «Una vegada més, l’equip de govern del Consell ha demostrat que el seu compromís amb l’Educació queda en simples declaracions i que no hi ha cap interès ni voluntat política en aquest sentit», ha afegit. A més, Torres ha lamentat que «l’equip de govern del Consell sap donar titulars però a l’hora de la veritat no sap gestionar», un fet que repercuteix negativament en els eivissencs. Finalment, ha recordat que quatre de les deu escoletes que s’oferten a Eivissa es varen obrir en l’anterior legislatura popular i en l’actualitat, malgrat l’elevada demanda de places, ni tan sols s’ha obert la de Can Nebot.

Per la seua banda, la diputada al Parlament Maria José Ribas ha explicat que des del Grup Parlamentari Popular s’ha demanat al conseller Martí March l’obertura d’aquesta escoleta ja que «suposa una discriminació respecte les altres illes perquè el Govern té escoletes obertes a Mallorca i Menorca i, en canvi, no en té cap a Eivissa». A més, ha assegurat que el Govern no tenia previst pressupost per aquest centre i que s’ha inclòs gràcies a les esmenes dels altres grups, de manera que «no tenen cap excusa per no fer-ho».

Finalment, Neus Marí ha recordat que es tracta d’unes instal·lacions fetes i acabades i ha lamentat la «poca pressió» que s’està fent per part de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *