Carmen Ferrer: “És vergonyós que un  eivissenc pagui cinc vegades més que un mallorquí, menorquí o formenter per  exactament el mateix tiquet”

Carmen Ferrer: “És vergonyós que un eivissenc pagui cinc vegades més que un mallorquí, menorquí o formenter per exactament el mateix tiquet”

Eivissa, 31, agost, 2018. La portaveu del Partit Popular d’Eivissa, Carmen Ferrer, ha criticat durament la deixadesa del Consell de Vicent Torres en matèria de Mobilitat: “som l’única illa de les Balears que no pot accedir al descompte del tiquet d’autobús de l’aeroport de Mallorca al centre de la ciutat”.

Tot i que els consells de Menorca i Formentera ja disposen d’aquest servei, de manera que els seus residents poden gaudir d’una tarifa d’un euro per trajecte, els eivissencs seguim pagant 5 euros pel mateix trajecte. “Pepa Marí segueix de vacances i ni tan sols ha fet les gestions i els tràmits oportuns per expedir la targeta”.

Ferrer ha recordat que “són molts els eivissencs i eivissenques que s’han de desplaçar a la capital amb elevada freqüència i per motius diversos. Per tant, suposa una deixadesa sense precedents que un eivissenc hagi de pagar cinc vegades més que un mallorquí, menorquí o formenter per exactament el mateix tiquet”.

“Per als eivissencs no és nova la incompetència de Pepa Marí, ho hem vist amb la destrossa de l’accés a Jesús, amb la modificació del PTI, amb les contínues ocurrències d’implantar una eurovinyeta a les carreteres o de posar un ferri per anar a Santa Eulària, però ara fins i tot els mallorquins coneixran d’aquesta ineptitud”, ha conclòs.

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *