El conseller Vicenç Vidal no aporta cap solució al problema de la depuradora de Santa Eulàlia

El conseller Vicenç Vidal no aporta cap solució al problema de la depuradora de Santa Eulàlia

Jerez: «Ve aquí a focalitzar el problema en dues administracions diferents per desviar la seva responsabilitat»

 

4 octubre 2017.- La Comissió de Medi Ambient i Ordenació Territorial del Parlament, ha acollit avui capvespre, la compareixença del conseller Vicenç Vidal, sol·licitada pel Grup Popular per conèixer les explicacions del màxim responsable de la matèria, davant la problemàtica de la despesa de la gestió del fang provinent de la depuradora de Santa Eulàlia (Eivissa).

El diputat eivissenc, Miquel Jerez, s’ha mostrat «indignat» davant la postura del conseller de Medi Ambient del Govern, en considerar que «tenia la impressió que avui vendria aquí amb una solució, però no ha donat cap resposta que aporti res de nou, només ha desviat l’atenció focalitzant el problema en dues administracions diferents -Consell i Ajuntament- per desviar la seva responsabilitat».

Recordem que l’Ajuntament de Santa Eulàlia reclama al Consell d’Eivissa 177.000€ per la gestió del fang de la depuradora, una quantitat que el Consell es nega a pagar, tot i ser el responsable de la gestió dels residus d’Eivissa.

Jerez li ha recordat al conseller Vidal les seves paraules: «es pagarà quan s’articuli un mecanisme legal per fer-ho». «¿Ho ha intentat?» Li ha demanat Jerez, abans de retreure-li que: «no està assumint la responsabilitat que li toca».

Per a finalitzar, Jerez ha manifestat, sobre la compareixença del conseller que: «de la seva intervenció es desprèn que no hi ha cooperació i col·laboració entre administracions i que aquesta situació és susceptible d’eternitzar una solució al problema».

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *