El GPP demanarà al Parlament el cost de la comissió per les carreteres d’Eivissa

El GPP demanarà al Parlament el cost de la comissió per les carreteres d’Eivissa

·       Jerez: «El que havia de ser ‘La comissió de la veritat’ s’ha convertit en ‘un frau i en la major mentida d’aquesta legislatura'»

·       Fiscalia arxiva les diligències i no presentarà denúncia per les autopistes d’Eivissa

 

17 octubre 2017.- El diputat Miquel Jerez ha valorat el Decret de la Fiscalia que conclou que no hi ha cap indici penal que determini la necessitat d’iniciar cap acció contra el Govern del Partit Popular que va planificar, va adjudicar i executar les carreteres d’Eivissa que han estat objecte d’investigació per part de la Comissió d’Investigació parlamentària.

 D’acord amb el Decret de la Fiscalia, en aquest sentit el diputat Miquel Jerez ha manifestat que «amb el Decret de la Fiscalia ha quedat demostrat que la Comissió d’Investigació sobre les carreteres d’Eivissa promoguda per l’esquerra no cercava la veritat, sinó que perseguia deliberadament la humiliació i el linxament públic dels que van executar una de les infraestructures més importants de l’Illa. La Comissió d’Investigació ha estat un frau i la major mentida d’aquesta legislatura».

Segons Miquel Jerez, «es demostra que teníem raó des del principi i fins al final. No existeixen actuacions penalment imputables al Partit Popular en relació a la planificació, adjudicació i execució de les carreteres d’Eivissa. Ho van dir les auditories, l’advocacia de la comunitat autònoma, els serveis d’intervenció, sentències judicials i ara la pròpia Fiscalia. La Comissió d’Investigació ha estat un conte xinès, un performance polític que només ha servit per perdre molts mesos de treball innecessari i una quantitat de doblers públics que mai hauria d’haver estat malgastat d’aquesta manera».

Per Miquel Jerez, «s’ha fet un abús infame d’una institució pública com el Parlament per perseguir el Partit Popular deu anys després. L’esquerra va constituir una comissió d’investigació a la seva conveniència sense la participació de l’oposició. Van triar els actors, l’escenari i el repartiment i es va tractar a molts dels compareixents com a presumptes criminals. Es van confeccionar les conclusions sense deixar participar d’elles al Partit Popular. Va ser la comissió de la revenja, l’odi i de la venjança».

El Grup Parlamentari Popular sol·licitarà al Parlament la despesa en què s’ha incorregut com a conseqüència de la creació de la Comissió d’Investigació d’Eivissa, després de conèixer-se la decisió de la Fiscalia d’arxivar les diligències i de no presentar cap denúncia per la construcció de diversos trams viaris a l’illa.

En aquest sentit, Miquel Jerez, assenyala que «van ser més de 16 sessions parlamentàries, més de 50 compareixents. Tot això va tenir un important impacte econòmic per dietes pagades a diputats i pernoctes, bitllets d’avió, despeses de compareixents, i hores extres pagades a funcionaris del Parlament. Algú ha de respondre per tot això, i aquests són els principals capitostos d’aquesta conspiració frustrada».

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *