El PP acusa el Govern de restringir l’accés a la Sanitat Pública

El PP acusa el Govern de restringir l’accés a la Sanitat Pública

·      Tania Marí denuncia les llistes d’espera a Can Misses i critica que el Govern ha limitat l’assistència sanitària a consultes telefòniques, “fet que fa minvar la qualitat del servei”

·      Virginia Marí presenta una PNL “per evitar la pesca massiva d’embarcacions procedents d’altres CCAA i protegir els nostres pescadors”

6, octubre, 2020

La diputada Tania Marí ha denunciat aquest matí al Parlament de les Illes Balears “el bloqueig de les llistes d’espera d’especialistes, quirúrgiques i d’atenció primaria a Balears i, especialment, a l’Hospital de Can Misses”. En aquest sentit, ha recordat que “es tracta d’una queixa generalitzada a la qual no s’està donant resposta i els sindicats mèdics ja han denunciat en reiterades ocasions la sobresaturació que viuen els nostres professionals sanitaris”. 

Marí ha assegurat que “el fracàs de la gestió de Patricia Gómez la converteix en una consellera amb molt poca credibilitat davant els ciutadans balears”. Així, ha recordat que “actualment els eivissencs esperam més de 210 dies per ser operats, a més de comptar amb un elevat nombre de pacients amb patologies que es poden veure agreujades per no ser diagnosticades i tractades a temps. I a tot això, s’ha d’afegir que s’ha restringit la presencialitat dels pacients i són atesos telefònicament, fet que minva la qualitat del servei”. 

Per la seua banda, Virginia Marí ha demanat a la consellera d’Agricultura i Pesca quines actuacions ha près el Govern davant la pesca de la sírvia en aigües interiors de Balears per part d’embarcacions procedents de València i Castelló. La diputada ha lamentat l’esforç de pescadors balears quant a la veda i llavor, en canvi, les embarcacions foranes es salten impunement aquestes restriccions, de manera que ha demanat actuacions urgents davant la impassivitat del Govern. En aquest sentit, Marí ha presentat una PNL per desenvolupar un Pla de Gestió de les Aigües Balears per evitar aquesta pesca massiva d’embarcacions de la península: “hem de protegir els nostres pescadors i les nostres espècies de la sobreexplotació”, ha explicat.

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *