El PP demana la dimissió de Pepa Marí abans que repeteixi a la carretera de Santa Eulària el desastre de l’accés a Jesús

El PP demana la dimissió de Pepa Marí abans que repeteixi a la carretera de Santa Eulària el desastre de l’accés a Jesús

Eivissa, 11, enero, 2017.- El Grup Popular del Consell Insular demana a la consellera de Mobilitat, Pepa Marí, que dimiteixi abans que la seua falta de capacitat de gestió repeteixi a la carretera de Santa Eulària la situació de l’accés a Jesús. En aquest cas, es tracta d’un projecte de major envergadura i que, per tant, «requereix una major capacitat de control i direcció d’obra, unes qualitats que Marí ha demostrat no tenir i, pel bé d’Eivissa, hauria de fer una passa enrere i permetre que una altra persona assumeixi aquesta cartera abans de crear un desastre major que el de Jesús», ha explicat la consellera popular Pepa Costa.

Costa ha mostrat la preocupació del PP en aquest aspecte i ha recordat que la consellera «en tot moment ha posat per davant els informes de l’empresa abans que els del propi Consell, fet pel qual no ens sorprendria que Marí adjudicàs la carretera a la mateixa empresa». En aquest sentit, Costa ha explicat que aquesta via «necessita condicionament urgent per millorar-ne la fluïdesa i seguretat ja que està saturada pràcticament totes les hores del dia i presenta una elevada sinistralitat», per tant, és una reforma que «s’ha de fer amb totes les garanties possibles» ha afegit la consellera, que ha recordat que l’accés a Jesús segueix esfondrat en l’actualitat.

«És molt preocupant que a aquestes altures no s’hagi sancionat l’empresa després de l’ocorregut a Jesús, una mala execució a la que s’hi van afegir les presses de la consellera de Mobilitat en obrir la via abans d’hora per tal d’evitar-se una manifestació en la seua contra, un decisió que atén exclusivament a criteris polítics deixant de banda els tècnics», ha afegit.

«Resulta molt trist que Marí reconegui que a la travessia de Jesús no es va complir el contracte d’obra quant a l’establert als plecs tècnics. La seua incapacitat i la inactivitat del Departament de Mobilitat està passant factura als eivissencs. Encara no sabem quan s’adjudicaran les obres ni quan s’executaran, el que generarà una nova temporada caòtica a una de les vies principals de la xarxa viària d’Eivissa, i esperam que Marí no repeteixi la ocurrència de proposar un ferri per solucionar-ho», ha conclòs Costa, qui ha recordat que els desgavells d’aquest Departament són constants i, per aquest motiu, aquest grup ja ha demanat la seua dimissió o cessament per part del president del Consell.

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *