El PP Eivissa considera ‘molt greu i preocupant’ el desconeiximent de Podemos sobre la promoció turística d’Eivissa

El PP Eivissa considera ‘molt greu i preocupant’ el desconeiximent de Podemos sobre la promoció turística d’Eivissa

Eivissa, 28 de juny, 2017.- El Partit Popular d’Eivissa considera “molt greu” el desconeixement de Podemos sobre la promoció turística d’Eivissa, ateses les declaracions de la vicepresidenta del Consell, Viviana de Sans, qui ahir va assegurar que la promoció l’hauria de fer exclusivament el sector privat. En aquest sentit, la portaveu del PP, Carmen Ferrer, ha recordat que “són molts d’anys de feina conjunta entre institucions, sector turístic d’Eivissa i tots els agents socials i econòmics implicats” i que per tant “és alarmant que Podemos arribi a fer tal proposta”. “És alarmant que Podemos no tingui en consideració no sols els esforços conjunts en posar valor tots els productes desestacionalitzadors com també no consideri que són les administracions les que tenen la obligació de de posar en el nivell que pertoquen tots els valors patrimonials, culturals i naturals de la nostra illa” ha afirmat Ferrer.

“Igual de preocupant és el fet que una de les màximes responsables d’Eivissa no sàpiga que promocionar l’illa no és incrementar el nombre de turistes, sinó portar a terme les polítiques que ens dirigeixin als objectius que es volen”. Com ha explicat Ferrer, precisament, una adequada promoció pot contribuir a desestacionalitzar la temporada amb els esforços de tots i també a aclarir les imatges que molt perversament mitjans sensacionalistes transmeten al exterior o mal informen, donant al món una imatge que per rés es la que volem transmetre de l’illa d’Eivissa. La promoció serveix perquè els comportaments de algunes persones o imatges sesgades no ens identifiquin com a illa.

Per a la portaveu popular, la saturació de la que parla Podemos es el resultat de no haver sabut fer complir la llei; la incapacitat de assolir els problemes de abús de alguns i no saber resoldre el problemes que causen les persones que estan fora de la legalitat vigent, però no es responsable la principal i única indústria d’aquesta illa.

“Crida l’atenció que de Sans parli d’illa saturada quan forma part d’un equip de govern partidari de legalitzar l’ús turístic en edificis plurifamiliars i obrir la porta a molta més oferta de la que ara està legalment establerta”, ha criticat Ferrer. “La turismofòbia de Podemos està tocant fons i posa en risc anys de feina conjunta entre el sector i agents i totes les institucions de l’illa, independentment del color polític que les hagi governat”.

 

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *