El PP proposa que l’escoleta de Can Nebot obri aquest estiu, coincidint amb la temporada turística

El PP proposa que l’escoleta de Can Nebot obri aquest estiu, coincidint amb la temporada turística

Per a la diputada popular Maria José Ribas es podria donar servei a les famílies que treballen en la temporada turística, quan més ho necessiten

La diputada popular Maria José Ribas, ha lamentat que la Conselleria d’Educació del Govern “es desentengui de l’obertura de l’escoleta de Can Nebot i delegui en el Consell la necessària i urgent obertura d’aquest centre”. Ribas ha dirigit una pregunta al conseller March per conèixer quines previsions fa la conselleria per a l’obertura de Can Nebot i la resposta, per a la diputada popular, “ha estat l’evidència de com tiren balons fora des de conselleria i deixen en mans del Consell una gestió per la qual la màxima institució insular ni tan sols té competències”.

“El que no pot ser és que per aquest Govern, els eivissencs siguem ciutadans de segona. Ens mereixem els mateixos serveis i de la mateixa qualitat que els ciutadans de la resta d’illes” ha assenyalat Ribas. “I dic això perquè l’oferta que dóna el Govern en matèria d´educació de 0 a 3 anys no és la mateixa a Eivissa i Formentera, que a Mallorca o Menorca. Les escoletes de 0 a 3 anys no tenen per què esperar a obrir-se coincidint amb el curs escolar. Pensem que es pot obrir per donar servei a l’estiu a les famílies que en aquesta època ho necessiten més que mai per poder treballar en la temporada turística. Per tant, li demanem que obri l’escoleta de Can Nebot i ho faci de manera urgent”, ha reiterat la diputada popular.

Ribas ha recordat que al projecte de pressupostos d´enguany, el PP va fer una esmena per dotar d´una partida suficient per obrir aquesta escoleta, amb 300.000 euros, que no la varen aprovar. “Però sí varen aprovar la de Podem (90.000 euros) perquè es referia no a obrir l’escoleta sinó a col·laborar amb el Consell d’Eivissa perquè pugui obrir-la, el que demostra allò que diguem des de fa molt de temps: no hi cap voluntat política des del Govern per obrir l’Escoleta de Can Nebot”

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *