PP Consell: «Cada vegada és més evident la incompetència del president del Consell per defensar la institució que presideix»

PP Consell: «Cada vegada és més evident la incompetència del president del Consell per defensar la institució que presideix»

Eivissa, 26, gener, 2017.- El portaveu del Grup Popular, Mariano Juan, ha denunciat la nul·la voluntat de l’equip de govern per fer complir els acords que es prenen als plens de la institució i que són aprovats per majoria. En aquest sentit, Juan ha assegurat que «cada vegada és fa més patent la incompetència del president del Consell per defensar la institució que presideix» i ha fet al·lusió als sous de la promoció turística com a cas més evident. Quant a l’ecotaxa, el portaveu ha afegit que el Govern està incloent projectes ja pressupostats i que haurien de provenir d’altres fons i els estan fent passar amb l’ecotaxa, un fet que evidencia que «ens roben la cartera». Respecte sa Coma, el PP ha qüestionat que Armengol vengui a «fer-se la foto d’un projecte que pagarem els eivissencs i no el Govern».

En relació amb el proper ple de la institució, que es celebrarà el divendres 27, Juan ha explicat les propostes que defensarà el Grup Popular, a través de les quals es sol·licitarà que es faci complir l’acord d’elaborar un pla per eradicar serps i de portar a terme actuacions en contra d’aquesta problemàtica. Seguidament, en matèria d’Educació, es demanarà una ubicació adequada per al Consell Escolar Insular d’Eivissa i també el restabliment de la reducció horària del president i la secretària d’aquesta entitat.

D’altra banda, en novembre de 2015, el Consell va aprovar per unanimitat sol·licitar al Govern incloure en pressupostos un import a compte de les bestretes pendents i establir una planificació dels pagaments dins el primer trimestre de 2016 i, atès que el pressupost de 2016 no preveu res en aquest aspecte, es preguntarà per la seua situació.

També es demanarà pel resultat dels anàlisis efectuats en la travessera de Jesús per detectar els defectes en la seua construcció i pel calendari d’actuacions en el projecte de la carretera de Santa Eulària durant aquest 2017. Paral·lelament, es preguntarà si, en el redisseny de la primera fase de l’E-10, està prevista la construcció d’un nou accés subterrani al Cetis tal i com estableix el conveni marc de col·laboració entre Consell i Ajuntament.

De la mateixa manera es preguntarà per l’obertura de l’Escoleta de Can Nebot i la de l’Hotel d’Entitats, així com per la solució temporal per a la celebració de competicions d’autocròs i motocròs, per les ajudes a federacions esportives per a l’esport escolar, pel Festival de Teatre Amateur Pedro Cañestro i pel Consell Sectorial de les Arts.

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *