Aprovada una PNL del PP perquè es permeti l’ús de les noves tecnologies en les avaluacions del professorat

Aprovada una PNL del PP perquè es permeti l’ús de les noves tecnologies en les avaluacions del professorat

Eivissa, 22, setembre, 2017.- La Proposició No de Llei presentada per la diputada popular Sara Ramón perquè es permeti l’ús de les noves tecnologies (mòbils, ordinadors, tablets, etc) a properes convocatories d’oposicions a professorat, com a matèria a l’exposició de la unitat didàctica als exàmens, (part mol important perquè es on es demostra la capacitat del profesor per donar clase) ha set aprovada a la Comissió d’Educació.

La diputada popular ha recordat que ja en 2010-2011 es permetia en les avaluacions del professorat l’ús de les noves tecnologies i ara no, “estàvem anant cap enrere, no s’entenia que a les oposicions, que han de permetre al profesorat assolir una major estabilitat, no es permetia mostrar el que sabien fer”.

“Per això vàrem presentar aquesta PNL, amb la voluntat de rompre amb la incongruència que suposava que des de Consellería es vol promoure una actualització pedagògica i volen afavorir cursos enfocats a noves tecnologies, i després, a l’hora d’avaluar, no se li permetía al professor el seu ús, no tenia cap sentit”, ha explicat la diputada popular.

Per a Ramón, les noves convocatòries per reduir el nombre d’nterins i facilitar l’estabilitat necessària en el professorat de les illes és una oportunitat excel·lent per adaptar l’educació als nous temps i buscar la millora dels resultats educatius amb l’ús de la tecnologia a les aules. “Per això és important que, a l’hora d’avaluar al professorat, se’ls permeti demostrar el seu coneixement i maneig d’aquestes eines”.

 

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *