El bloqueig als departaments de Mobilitat i Turisme centren les iniciatives del PP per al proper ple del Consell Insular

El bloqueig als departaments de Mobilitat i Turisme centren les iniciatives del PP per al proper ple del Consell Insular

Eivissa, 21, febrer, 2018.- El grup popular del Consell Insular interpel·larà en matèria de Turisme el president i conseller del ram, Vicent Torres, durant el proper ple de la institució, que es celebrarà el divendres 23 de febrer. «No s’ha definit una direcció clara en matèria de Turisme, ni en ordenació ni en promoció. A més, s’han suprimit els òrgans de participació i no se’n convoquen de nous, ni la Mesa de Turisme, ni el Consell Sectorial tot i estar contemplat al reglament orgànic del Consell Insular», ha explicat Vicente Roig, que ha recordat que no s’estan respectant els acords presos pel Ple de la institució.

Per la seua banda, el PP demanarà accelerar i concloure tots els projectes pendents en matèria de carreteres, com és el cas de la travessia de ca na Negreta, la carretera de Sant Josep a Sant Antoni i la carretera de Cala Llonga a Santa Eulària, entre d’altres. «Aviat es compliran tres anys de legislatura a un departament que no havia estat mai tan bloquejat tot i comptar amb més càrrecs de confiança que mai», ha explicat la consellera popular Pepa Costa, qui ha destacat que «en l’actualitat no s’està treballant en la redacció de cap projecte nou ni s’estan executant els heretats, un fet que demostra la total falta de voluntat i el nul interès en dur projectes endavant per part de l’equip de govern del Consell», ha afegit. Costa també preguntarà per l’estat del pla de residus, tal i com es va informar el dilluns des d’aquest grup.

Per la seua banda, el PP demanarà la reactivació del conveni firmat l’any 2016 amb l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja per a la restauració de la font de Balàfia i el seu entorn, així com de la torre de Portinatx. La consellera Belén Torres ha destacat la importància que el Consell vetlli per la conservació i millora dels béns patrimonials d’Eivissa» i ha assegurat que en aquesta legislatura «s’ha posat en perill la situació d’aquests elements».

El portaveu Mariano Juan demanarà si el Consell acceptarà les tarifes del Cetis (sis cèntims per passatger i tres euros per autobús) aprovades per l’Ajuntament d’Eivissa tot i que en el pla de negoci en el qual s’ha basat el càlcul d’aquestes tarifes no s’ha tengut en compte el benefici d’explotació dels locals comercials i els aparcaments.

El grup popular preguntarà sobre la ubicació definitiva del circuit de motocròs, la nul·la gestió de transparència, la situació de l’Hospital Residència Assistida de Cas Serres i les noves ubicacions de l’Escola d’Arts i l’Escola Oficial d’Idiomes al recinte de sa Coma, a més de l’aportació del Consell al Pla de cultura del Govern.

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *