El Partit Popular demana la retirada de la Llei Agrària que “condemna l´activitat del sector primari a l´extinció”

El Partit Popular demana la retirada de la Llei Agrària que “condemna l´activitat del sector primari a l´extinció”

Tania Marí: “Retiri aquest `bunyol´ que no ha consensuat, aquesta llei redactada amb criteris d’urbanita, que prohibeix i fonya els drets dels nostres pagesos”.   

 

 

11, setembre, 2018. La diputada del grup parlamentari popular, Tania Marí, ha demanat avui al conseller de Medi Ambient que retiri el projecte de Llei Agrària perquè suposa “una condemna cap a l´extinció del sector primari de les nostres illes, una llei que no compta amb consens i que ni tan sols els seus socis la volen”.

Marí ha explicat que es pretén aprovar per part del Govern una llei que ha rebut 351 esmenes i amb la que no hi creuen “ni ells mateixos ni tampoc els seus socis. 15 esmenes de Més x Menorca, 24 de GxF, 39 de Podem, 20 de PSOE i fins i tot 18 del seu propi partit, Més per Mallorca. És o no és això un `bunyol´ de llei?” li ha preguntat Marí al conseller Vidal.

Per a la diputada popular és “ofensiu” que des del Govern parlin de “diàleg i consens quan també han rebut milers d’al·legacions per part de les diferents organitzacions agràries; que prohibeixin i limitin l’ús de l’aigua al sector agrari, demonitzant l’agricultura a les nostres Illes; és ofensiu i un greu error tractar temes urbanístics a la normativa agrària”. Marí ha assenyalat que per això s’han presentat esmenes “perquè no es bloquegin les construccions” com va declarar un diputat socialista. “No s´adona que contamina l’agricultura amb temes que no toquen? “.

Per a Marí és lamentable que el conseller Vidal afirmàs fa uns mesos que el seu Govern “estimava i estava al costat del sector primari, quan sabem que de 51milions d´euros en matèria de subvencions, Eivissa només rep 900.000 euros, un miserable 1,87%. Això és estimar el nostre sector primari?” ha ironitzat Marí.

Per això, des del grup popular s´ha demanat la retirada d´aquesta llei, “un bunyol que no ha consensuat, redactada amb criteris d’urbanita, que prohibeix i fonya els drets dels nostres pagesos”.

«I mentrestant, el president del Consell d’Eivissa, Vicent Torres segueix callat, sense defensar els interessos del sector primari eivissenc i baixant el cap davant els dictats de Mallorca» ha conclòs Marí.

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *