El PP critica la despreocupació de la consellera de Sanitat i qualifica d’urgent la reparació dels aires condicionats dels centres de salut

El PP critica la despreocupació de la consellera de Sanitat i qualifica d’urgent la reparació dels aires condicionats dels centres de salut

6, agost, 2018.- El Partit Popular d’Eivissa demana la urgent i immediata reparació dels aires condicionats dels centres de salut de l’illa atesa la greu situació que estan patint els seus usuaris, especialment en aquesta onada de calor. «Una vegada més, els eivissencs patim la despreocupació de la consellera Patricia Gómez respecte la Sanitat a la nostra illa, un fet que ja ens ha demostrat en repetides ocasions al llarg d’aquesta legislatura», ha explicat la diputada del grup parlamentari popular Tania Marí.

«És incomprensible que Gómez no hagi sortit a donar cap explicació ni a dir quan es solucionaria. Cada vegada que tenim un problema s’amaga, quan el que hauria de fer és venir d’immediat a la nostra illa aportar solucions i no únicament a les entregues de medalles de l’Ajuntament», ha afegit. Marí ha mostrat la seua preocupació pel fet que la Conselleria no hagi oferit cap solució per combatre les elevades temperatures».

La diputada popular ha reiterat la nefasta gestió en aquesta matèria i ha assegurat que «tenim un sistema sanitari ferit i a les portes de la UCI, amb constants i greus problemes. És precisament en situacions com aquestes on es necessita la intervenció immediata, i si es posàs el mateix interès en solucionar-les com amb la imposició del decret del català, possiblement ara no tendríem la creixent llista d’espera que afecta a una elevada quantitat de pacients i no hauríem tancat els quiròfans per mosques fins en tres ocasions, entre d’altres».

Marí ha recordat que, a part de les llistes d’espera més altes de totes les Balears, a Eivissa «patim deteriorament del sistema sanitari, ofegament del personal hospitalari, retallades encobertes, l’aparcament de l’hospital més car de les illes, més de sis hores d’espera a urgències, falta de radiòlegs, pediatres, traumatòlegs…».

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *