El PP del Consell demana a Vicent Torres que «deixi d’estar amagat i posi ordre»

El PP del Consell demana a Vicent Torres que «deixi d’estar amagat i posi ordre»

Eivissa, 11, gener, 2017.- El portaveu del Grup Popular, Mariano Juan, ha carregat contra el president del Consell per la seua passivitat i silenci davant la situació del Departament de Benestar Social, «totalment paralitzat i que no paga les subvencions a les associacions, amb el perjudici que suposa per a aquestes». En aquest sentit, Juan ha assegurat que Torres porta casi 20 mesos amagat i ha demanat que «posi ordre».

Durant els darrers mesos, el PP ja ha advertit de la baixa execució pressupostària de l’equip de govern i «és ara quan s’ha evidenciat aquesta falta de gestió i de voluntat política». Tot i que es tracta d’una dinàmica comú en tots els departaments, Juan ha explicat que aquest estancament és molt evident al de Benestar Social i s’ha referit als més de 100.000 euros corresponents a 2016 que encara no s’han pagat a Càritas. «Es tracta de quantitats que si no s’executen durant el mateix exercici passen a romanent i, per tant, estan subjectes a determinades normes que impossibiliten el pagament a càrrec de 2016», ha afegit.

Des del el PP es considera «inacceptable» que el Consell menteixi dient que el retard es deu a qüestions burocràtics de l’administració quan realment l’expedient es va entregar el darrer dia hàbil de 2016. «Les mentides tenen les potes molt curtes i a Lydia Jurado l’han enganxat, l’han enganxat mentint i eludint les seues responsabilitats». A més, Juan ha assegurat que «els retards en els pagaments estan fent molt de mal a associacions i entitats de tot tipus, no només socials», i ha recordat la importància de pagar en el termini adequat per al bon funcionament d’aquestes.

«El govern de la gent s’ha tornat el govern contra la gent i s’ha limitat a nomenar més càrrecs i a fer-se fotos en dies assenyalats, oblidant que la feina ha de ser constant perquè si no passa precisament el que està passant ara. Mentre, el president del Consell segueix sense ser-hi i sense posar ordre a la institució que presideix», ha conclòs Juan.

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *