El PP demana a l’equip de govern del Consell que deixi de participar en programes nacionals que desprestigien l’imatge d’Eivissa

El PP demana a l’equip de govern del Consell que deixi de participar en programes nacionals que desprestigien l’imatge d’Eivissa

Eivissa, 11, juliol, 2017.- El Grup Popular del Consell considera que la participació de la consellera de Mobilitat, Pepa Marí, a un programa de caire nacional que danya l’imatge d’Eivissa és inadmissible. «És impensable que Marí surti a denunciar la problemàtica del transport il·legal quan és precisament ella qui hauria d’estar treballant per solucionar-la», ha explicat el conseller Vicente Roig.

No és la primera vegada que un conseller de l’equip de govern participa en un programa d’aquest nivell per desprestigiar l’imatge de l’illa: Viviana de Sans ja va aparèixer en un altre per denunciar la situació de l’habitatge. «L’equip de govern continua amb la dinàmica de fer mal a la nostra illa i de projectar una imatge alarmant i preocupant per als turistes. En aquest cas, sorprèn que ho hagi fet precisament una ex-consellera de Turisme, que hauria de conèixer la sensibilitat que té aquest sector i les conseqüències negatives que poden generar per a l’illa. El que han de fer es treballar per defendre la nostra imatge i per cuidar la marca, i no oferir aquests espectacles perjudicials, ja que per són els nostres representants».

«La Guàrdia Civil ja col·labora amb la lluita contra els taxis pirata i, per tant, és el moment de deixar de fer campanya televisiva contra Eivissa per part del Consell i de treballar de manera conjunta per tal de posar fi a aquesta problemàtica». En aquest sentit, el conseller Roig reclama serietat i rigorositat amb l’imatge que es projecta i demana que les properes aparicions en televisió siguin per anunciar solucions a aquests problemes i no per denunciar-los».

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *