El PP demana al Govern jornada contínua en la restauració i el 50% dels interiors oberts la propera setmana

El PP demana al Govern jornada contínua en la restauració i el 50% dels interiors oberts la propera setmana

·    Toni Costa ha criticat durament l’autoritarisme i les contínues arbitrarietats del Govern quant a la gestió de l’hostaleria

·    “Cada vegada hi ha més ciutadans farts de la seua arbitrarietat, falta de criteri i discriminació”

4, maig, 2021

El portaveu adjunt del Grup Parlamentari Popular, Toni Costa, ha criticat durament aquest matí el Govern de les Illes Balears per la seua gestió amb l’hostaleria i ha exigit jornada contínua i interiors oberts al 50% la setmana pròxima. En aquest sentit, ha posat de manifest les contínues contradiccions i arbitrarietats: “per què els interiors dels restaurants d’establiments turístics són segurs i els interiors dels altres restaurants no? Per què la soca britànica és perillosíssima a Eivissa i Mallorca i no tant a altres llocs? Els experts que van crear el semàfor de nivells són menys experts que els que avui diuen que s’han d’aplicar mesures de nivell quatre reforçat amb incidències de nivell 1 i 2?”.

“En aquestes illes cada vegada hi ha més ciutadans farts de la seua arbitrarietat, la falta de criteri i la discriminació que apliquen. Cada vegada més persones fartes que la única mesura sigui tancar indiscriminadament, farts de la brutal ruïna econòmica que estan provocant, de la falta de pla de desescalada, dels anuncis setmanals de la imminent vacunació massiva que mai arriba i farts que digueu que salvarem la temporada quan sabem que la única manera de fer-ho és vacunant i som els darrers d’Espanya. En definitiva, farts que parlin de consens i llavor ignorin les peticions pràcticament unànimes com les d’Eivissa i Menorca, de la seua altivesa, supèrbia i arrogància”, ha conclòs.

La diputada Tania Marí ha reiterat la necessitat de donar solucions en el sistema sanitari davant “el descontrol hospitalari, la desassistència de patologies, la inaccessibilitat a l’atenció primària, la falta de plantilla o el descontrol en els pacients crònics, entre d’altres”. Marí ha recordat que les iniciatives proposades pel PP han set totes rebutjades, com l’elaboració d’un pla de xoc sanitari dotat dels mitjans econòmics i professionals necessaris, que garanteixin la tornada a la normalitat de l’activitat i contribueixi a la reducció de les llistes d’espera.

Per la seua banda, Virginia Marí s’ha dirigit al Govern en relació amb el Pla Boscà, un pla dirigit a la conservació de diverses espècies endèmiques exclusives de les nostres illes. En aquest sentit ha destacat la desfavorable situació d’algunes d’elles com la sargantana, el ferreret, el calàpet o la tortuga mora a les Balears, fet pel qual ha demanat les actuacions i l’import previst per a Eivissa. Marí ha demanat implicació i rapidesa al conseller Mir atès que “ja es va amb molt de retard”.

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *