El PP denuncia l’incompliment del protocol de vacunació i demana la llista de persones administrades a l’Hospital de Can Misses i als altres hospitals públics de Balears

El PP denuncia l’incompliment del protocol de vacunació i demana la llista de persones administrades a l’Hospital de Can Misses i als altres hospitals públics de Balears

2, febrero, 2021

La diputada Tania Marí ha denunciat aquest matí al Parlament de les Illes Balears l’incompliment del protocol de vacunació i ha assegurat que el PP no pot tolerar “una campanya fonamentada en el favoritisme i privilegi mentre augmenten els contagis entre personal sanitari i ciutadans”. En aquest sentit, ha posat de manifest que “s’ha vacunat els primers que s’apuntaven a la llista, sense tenir en compte si era personal en excedència o jubilats, deixant de banda personal de primera línia de contagi.

Marí ha estat molt crítica amb la consellera de Salut, Patricia Gómez, i ha assegurat que “podem entendre que hi hagi problemes de subministrament en un moment donat, però no es pot amagar que quan hi ha dosis donin preferència a personal directiu i càrrecs socialistes, és inhumà. Si no tenen res a amagar, entreguin la llista de persones vacunades”, ha afegit. 

“Tot i haver començat la campanya de vacunació una setmana tard a EIvissa i Formentera, no es pot tolerar que ara ens obliguin a enviar a Mallorca i Menorca les poques dosis que tenim a les Pitiüses”, ha conclòs. 

Per la seua banda, Toni Costa ha lamentat que “el Govern d’Armengol es torni a agenollar davant Madrid” en relació amb els pactes successoris i ha demanat “que defensin els interessos dels ciutadans balears a qui representen. Aquestes herències en vida són una figura pròpia nostra, recollida a la Compilació de Dret Civil de Balears i que actualment tenen una tributació favorable. La reforma que pretén Pedro Sánchez suposa un canvi radical a aquesta tributació quan els fills volen vendre béns rebuts. El PP s’oposa frontalment a aquest canvi perquè desvirtua una figura molt nostra, incrementa de manera brutal els impostos i tracta els ciutadans balears de defraudadors”, ha afegit.

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *