El PP proposarà que es permiti l’ús de les noves tecnologies en les avaluacions del professorat

El PP proposarà que es permiti l’ús de les noves tecnologies en les avaluacions del professorat

Eivissa, 31 de maig, 2017.- Arran d’una pregunta dirigida per la diputada popular Sara Ramón al conseller d’Educació sobre l’absència de les noves tecnologies com a materia avaluable en els esàmens d’oposicions a professorat, Ramón ha anunciat que presentarà una Porposició No de Llei instant a que en aquestes proves en la Comunitat Autònoma s’inclogui l’ús de les noves tecnologies com a materia puntuable.

I és que la diputada popular ha recordat que ja en 2010-2011 es permetia en les avaluacions del professorat l’ús de les noves tecnologies i ara no, “anem cap a enrere”, ha lamentat. “Com és posible que a un profesor que ha desenvolupat una app educativa se li faci mostrar-la al tribunal avaluador a través d’una foto, sense permetre-li emprar-la? És una incongruencia si tenim en compte que des de Consellería volen promoure una actualització pedagógica i volen afavorir cursos enfocats a noves tecnologies. No entenem com després, a l’hora d’avaluar, no se li permet al profesor el se ús, no té sentit.

Per a Ramón, les noves convocatòries per reduir el nombre d’nterins i facilitar l’estabilitat necessària en el professorat de les illes és una oportunitat excel·lent per adaptar l’educació als nous temps i buscar la millora dels resultats educatius amb l’ús de la tecnología a les aules. “Per aixó és important que, a l’hora d’avaluar al professorat, se’ls permeti demostrar el seu coneiximent i maneig d’aquestes eines, per aquest motiu, des del grup parlamentari popular treballarem per la inclusió d’aquesta prova en els exàmens a professors”.

 

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *