“És incoherent que el Consell parli de crear un nou impost quan és incapaç de gastar els 40 milions que té al banc”

“És incoherent que el Consell parli de crear un nou impost quan és incapaç de gastar els 40 milions que té al banc”

Eivissa, 23, gener, 2017.- El Grup Popular ha carregat contra la nova «ocurrència» del Consell Insular de crear una taxa per circular per les carreteres de l’illa, fet que «suposarà una nova imposició que també haurem de pagar els eivissencs i que no tendrà efectes dissuasoris», ha assegurat la consellera popular Pepa Costa, qui ha recordat que per normativa europea no es pot discriminar entre turistes i residents. La consellera ha explicat que “no és el moment d’apujar impostos i molt menys de crear-ne de nous” i ha recordat que “el Consell és incapaç de gastar els més de 40 milions d’euros que té al banc, per tant, és absurd que vulguin recaptar encara més”.

En aquest sentit, el PP ha manifestat que el Departament que gestiona Pepa Marí «està bloquejat en tots els seus nivells: ni una paraula del projecte de la carretera de Santa Eulària; ni rastre de les anunciades càmeres de l’aeroport per lluitar contra l’intrusisme, una problemàtica que va en augment temporada rere temporada; mesos de retard i nefastes condicions en l’accés a Jesús, el Cetis per obrir… Per tant, és incoherent que es dediquin a anunciar noves figures impositives per circular per les carreteres si ni tan sols saben mantenir-les en bon estat i executar les que estan pendents».

Costa, que ha qüestionat la facilitat i l’arbitrarietat amb la que l’equip de govern compara Eivissa amb grans ciutats o països com Àustria, ha recordat que el pressupostos del Consell ja preveuen imports per a carreteres i que, a més, ja existeix un impost de circulació ajuntaments. «Ja porten gairebé 20 mesos i la seua gestió es basa en una enquesta sobre la carretera de Santa Eulària i una moratòria. És hora de deixar-se de trivialitats i experiments com aquests i posar-se les piles amb els projectes de carreteres pendents i el que realment és necessari per a Eivissa”, ha conclòs.

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *