«Posar informadors per lluitar contra la problemàtica dels lloguers turístics és com posar informadors que avisin els taxistes pirata que no ho estan fent bé»

«Posar informadors per lluitar contra la problemàtica dels lloguers turístics és com posar informadors que avisin els taxistes pirata que no ho estan fent bé»

Eivissa, 29, març, 2017.- El conseller Vicente Roig ha sortit al pas de l’anunci del Consell de posar informadors turístics als carrers, un fet que ha qualificat com «una nova peça a la col·lecció d’ocurrències de la institució». «Els qui alquilen els pisos saben perfectament que es tracta d’una pràctica il·legal. A aquest pas posaraninformadors a l’aeroport per avisar els taxistes pirata que no ho estan fent bé», ha afegit el conseller, qui ha assegurat que «no s’ha d’informar, sinó inspeccionar i sancionar d’una vegada».

A més, des del PP es qüestionen els mètodes que seguiran els treballadors per detectar aquesta pràctica a peu de carrer. «Si pensen seguir amb la mateixa dinàmica que fins ara, ja podem anar alerta a penjar tovalloles als nostres balcons», ha explicat Roig, en relació amb l’aparició de la consellera de Sans a un programa nacional que pretenia danyar la imatge d’Eivissa i on va assegurar que «els pisos que tenen tovalloles penjades són il·legals».

«El president del Consell ha demostrat en reiterades ocasions que està a favor de legalitzar els pisos turístics i continua rient-se dels eivissencs i de tots aquells que busquen pis per a tot l’any. Ja ha demanat al Ministeri d’Interior que li solucioni el que ell no sap resoldre. No té cap intenció de lluitar en contra i per això estableix mesures descafeïnades que no tenen cap recorregut. Vicent Torres vol convertir l’illa en un hotel».

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *