PP Consell: «L’equip de govern ens dona la raó quant al bloqueig que pateix el Consell»

PP Consell: «L’equip de govern ens dona la raó quant al bloqueig que pateix el Consell»

Eivissa, 12, febrer, 2017.- «No és necessari cap informe per evidenciar que l’equip de govern no està complint amb el que va prometre per a finals de 2016», ha assegurat el portaveu del Grup Popular al Consell, Mariano Juan, en relació amb les informacions sobre l’incompliment dels acords que ells mateixos han anunciat. «Perden el temps en fer informes de les promeses que no cumpleixen, en consultes de carreteres que no construeixen, en anunciar pressupostos que no executen, en rodes de premsa per anunciar imminents obertures que no obrin… i així tot», ha afegit Juan, qui ha recordat que el PP ha denunciat aquest bloqueig en diverses ocasions i ara «són ells mateixos qui ens han donat la raó».

A més, el portaveu ha explicat que aquest incompliment «sistemàtic» no és únicament dels seus acords, sinó que «també passa mes rere mes amb les mocions aprovades als plens de la institució, tant amb les que són a proposta del PP com amb aquelles que el propi equip de govern es presenta a ells mateixos, fet que demostra la política de gestos amb què es basa aquest Consell».

En aquest sentit, s’ha recordat que la baixa execució pressupostària «és una prova més de les prioritats de l’equip de govern, que té 40 milions al banc i ni tan sols paga les subvencions com toca». «Al final el govern que havia de ser de les persones s’ha tornat en contra de les persones», ha conclòs Mariano Juan.

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *