Tania Marí assegura que el servei de neteja del litoral amb barques encara no ha començat perquè el conseller Vidal ‘està hivernant’

Tania Marí assegura que el servei de neteja del litoral amb barques encara no ha començat perquè el conseller Vidal ‘està hivernant’

Eivissa, 6 de juny, 2017.- La diputada popular Tania Marí ha lamentat avui que “una vegada més, les vagues respostes del conseller de Medi Ambient i la seva incapacitat en la gestió ens facin pensar que està hivernant en comptes d’estar treballant pels ciutadans de les illes”. I es que la diputada popular li ha preguntat avui al ple del Parlament per quan té previst la Conselleria iniciar el servei de neteja amb embarcacions de les aigües de bany de platges i cales de les Illes Balears. En aquest sentit, ha exposat que «ens trobem que han retallat dies de servei i han reduït el nombre de embarcacions tot i comptar amb una major inversió, el que ens fa pensar que el conseller Vidal no sap on és”.

Marí ha recordat que la passada legislatura, ABAQUA va contractar, per primera vegada, les tasques corresponents per dur a terme la neteja de les aigües de bany de platges i cales de les Illes Balears per als anys 2014-2015 i 2016. “El passat mes d’abril, el Govern balear va anunciar la contractació d’aquest servei pels anys 2017-2018 i 2019, però a dia d’avui encara no es presta aquest servei i el conseller ha anunciat que començarà a finals de mes. “Venim avisant des de fa dos anys que no es pot viure tota la legislatura gràcies a la inèrcia de la gestió del Partit Popular. El conseller Vidal sabia que aquest contracte finalitzava el 30 de setembre de l’any passat, i ha esperat fins al 22 d’abril d’aquest any, es a dir, 7 mesos per iniciar l’expedient de contractació”.

La diputada popular ha mostrat la seva sorpresa perquè invertint 300.000€ més en aquest nou contracte “no han estat capaços de posar el servei en marxa a 1 de juny, han retallat els dies de neteja a setembre (ja que finalitzarà el dia 15 de setembre i no el 30, com els anys anteriors) i ha reduït el nombre d’embarcacions”.

Per a Marí, no es tracta només d’ampliar partides pressupostaries si després no s’executen o bé es gestionen de manera deficient, “queda patent una vegada més que Vidal no desenvolupa diligentment la seva feina i que encara no tenim servei de neteja perquè ha estat ‘hivernant’”.

 

 

 

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *