Vicente Roig: «El president del Consell pren els eivissencs per bambos»

Vicente Roig: «El president del Consell pren els eivissencs per bambos»

Davant les informacions sobre la negociació per al traspàs de competències en promoció turística, el Grup Popular manifesta la seua sorpresa sobre l’atreviment del president del Consell, Vicent Torres, d’afirmar que suposa una millora de la dotació econòmica. S’incrementa un milió d’euros respecte a 2015 però es disminueix en 5 milions respecte l’import que correspondria a 2017.

En aquest sentit, el conseller Vicente Roig ha denunciat que Torres «es conforma amb un percentatge sobre 6 milions d’euros quan realment a Eivissa li toca un mínim del 19% d’11 milions i, per tant, és absurd que el president del Consell aplaudeixi aquesta pèrdua». «A més, Torres té la poca vergonya de posar una cortina de fum i descriure de ‘molt positiu’ el gran despropòsit que ha suposat els sous que Armengol ha birlat a Eivissa en concepte de promoció turística», ha afegit.

«La submissió de Torres a les directrius del govern centralista i nacionalista d’Armengol està perjudicant els ingressos del Consell Insular d’Eivissa», ha explicat Roig, qui ha qualificat de «molt greu» que el màxim representant institucional d’Eivissa no estigui defensant els interessos d’Eivissa. «El president del Consell creu que els eivissencs som bambos i que no ens adonam d’aquesta maniobra de recentralització cap a Mallorca i de la seua creixent debilitat com a president i conseller de Turisme del Consell»

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *