Vicente Roig: «Si les sancions tarden entre 4 i 5 anys en executar-se és per la incapacitat de gestió dels responsables de Turisme»

Vicente Roig: «Si les sancions tarden entre 4 i 5 anys en executar-se és per la incapacitat de gestió dels responsables de Turisme»

Eivissa, 7, setembre, 2017.- El Grup Popular del Consell denuncia la incapacitat manifesta del director insular de Turisme, Vicent Torres ‘Benet’, al front del seu departament i en especial davant la creixent problemàtica del lloguer il·legal de pisos turístics a la nostra illa. En aquest sentit, el conseller popular Vicente Roig ha assegurat que «si les sancions tarden entre quatre i cinc anys en executar-se és perquè Torres no sap gestionar, un fet que ja ha demostrat en altres ocasions».

«El director insular tracta d’amagar aquesta falta de capacitat de gestió culpant el PP i a Montoro, però el cert és que ni tan sols ha sabut executar el pressupost del seu departament, deixant més de 500.000 euros sense executar en 2016 amb els que s’haurien pogut contractar inspectors», ha afegit. Lluny d’això, ha explicat, « l’únic contracte que ha portat a terme ha estat el del també regidor a l’Ajuntament de Santa Eulària Ramón Roca com a cap de servei de Turisme».

En referència amb la nova llei, ha assegurat que «parlam d’una llei i un decret que ells mateixos han elaborat i aprovat i que dies després ja diuen que presenta problemes. No saben planificar i no han aplicat l’Administració electrònica que se’ls va deixar envastada en la passada legislatura i que agilitaria els processos burocràtics en gairebé el 50%».

«No han modificat els processos administratius a través de la llei que hauria pogut reduir la burocràcia i tenir una administració més eficaç. No hi ha voluntat de tramitar i sancionar l’ús il·legal de pisos turístics i, en definitiva, no hi ha voluntat de lluitar contra aquesta problemàtica, com ja han demostrat amb la seua votació al ple del Consell en reiterades ocasions».

Des del PP del Consell es reitera l’oposició a la prestació de serveis turístics en edificis plurifamiliars així com la mescla d’usos dins el mateix edifici. 

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *