El PP denuncia la deixadesa del carrils bici d’Eivissa

El PP denuncia la deixadesa del carrils bici d’Eivissa

Eivissa, 20, juliol, 2017.- El grup popular del Consell ha denunciat l’estat «deplorable» del carril bici de la carretera de Sant Miquel, que «pateix una situació d’abandonament que posa en risc els usuaris de la via, tant vianants com ciclistes, ja que la vegetació invadeix la via i la fa intransitable», ha explicat la consellera Pepa Costa. En aquest sentit, s’ha registrat una moció que demana la immediata neteja dels carrils bici així com la totalitat de les voreres de la Xarxa Viària competència del Consell Insular.

Carril bici 3

Carril bici 2

Durant la roda de premsa, que ha tengut lloc al mateix carril, Costa ha explicat que «no s’havia vist mai aquesta falta de manteniment ni que les voreres es trobassin en aquest estat», una perillositat que s’agreuja amb el risc d’incendis que hi ha actualment.

Costa ha carregat contra el Departament de Mobilitat de Pepa Marí i contra el seu coordinador, que tenen els carrils bici i les voreres en les pitjors condicions tot i comptar amb més càrrecs de confiança que mai.

La moció del proper ple també demana la licitació i execució de les obres del carril bici alternatiu de la carretera de Sant Joan de Labritja, un projecte que «es va deixar enllestit i amb el fons corresponent i que, a dia d’avui, encara no es tenen notícies», ha conclòs.

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *