El PP del Consell i l’Ajuntament de Santa Eulària demanen la dimissió de Pepa Marí per l’accés de Jesús

El PP del Consell i l’Ajuntament de Santa Eulària demanen la dimissió de Pepa Marí per l’accés de Jesús

Eivissa, 16, juny, 2017.- «El PP del Consell va qüestionar, fa dos mesos, que la reparació de les deficiències de l’accés a Jesús fos definitiva i avui es pot comprovar que el temps ens ha donat la raó. Només s’han necessitat dos mesos des de la recepció de les obres i la via es torna a esfondrar», ha explicat la consellera Costa, que ha alertat de la situació en que es podria trobar la a final d’estiu.

A més, ha assegurat que la responsable d’aquest «desgavell» és la consellera Pepa Marí i ha afegit que «ella mateixa hauria de dimitir i permetre que algú amb capacitat de gestió portàs el Departament de Mobilitat». En aquest sentit, ha dit que és una situació que «no s’havia vist mai al Consell» i ha mostrat la seua preocupació envers l’execució del projecte de la carretera de Santa Eulària si «ni tan sols és capaç de gestionar una obra de menys d’un kilòmetre de distància».

Costa ha denunciat la nul·la supervisió de Pepa Marí: «és increïble que el Consell hagi recepcionat el projecte en aquestes circumstàncies, és un nyap. És com tractar de reparar una casa, si els fonaments estan defectuosos pot ser que caigui. Els tècnics del Departament ja varen advertir de les deficiències de la via i els motius que han originat aquest estat, però, no obstant això, la consellera Pepa Marí va preferir l’informe de l’empresa».

«Les presses de la consellera Marí per obrir l’accés ens han portat a la situació actual, amb una via perillosa especialment per als motoristes», ha afegit, i ha alertat de la possibilitat d’haver d’aixecar tota la via i fer-la de nou.

Per la seua banda, la regidora de Jesús, Marilina Bonet, ha denunciat la impotència dels vesins del poble i els perjudicis que està suposant per als comerciants. A més, ha assegurat que el màxim responsable d’aquesta situació és el president del Consell per «tolerar que un poble com Jesús s’enfonsi».

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *