Vicente Roig: «Avui és un dia trist, s’ha expulsat el sector turístic de la presa de decisions en matèria de promoció»

Vicente Roig: «Avui és un dia trist, s’ha expulsat el sector turístic de la presa de decisions en matèria de promoció»

Eivissa, 15, juny, 2017.- El conseller popular Vicente Roig ha arremès contra la decisió de l’equip de govern de Vicent Torres de dissoldre la Fundació per la Promoció Turística d’Eivissa i ha assegurat que «avui és un dia trist perquè, després de 10 anys de feina, s’ha expulsat el sector turístic de les decisions en matèria de promoció».

Actualment, la Fundació compta amb el Patronat, òrgan que regeix la presa de decisions, i la Comissió executiva. No obstant això, aquest darrer òrgan només s’ha convocat una vegada, ja que arran d’una sol·licitud d’acta que va fer el grup popular l’equip de govern es va adonar que no s’havia reunit en dos anys i automàticament es va convocar, i ha estat l’única reunió del Comitè d’aquest dos anys.

A més, el conseller ha assegurat que el president del Consell, Vicent Torres, és el responsable d’aquest «forat» i ha afegit que «dissol la Fundació precisament qui va crear aquest problema», amb referència a la legislatura en que Torres va ser director general de Turisme del Govern i va «estar incapaç de firmar els convenis i el finançament necessari als diferents ens de promoció de les illes».

Roig ha qüestionat que aquesta dissolució atengui a problemes burocràtics, sinó que no han estat capaços de gestionar la Fundació i solucionar uns problemes que ells mateixos han creat. També ha lamentat que tot i comptar amb les competències de Turisme, el Consell no té cap interès en que sindicats, ajuntaments, patronals i sector en general, parlin i formin part del procés de presa de decisions de promoció turística.

Finalment, ha destacat el «caos absolut» que es viu quant a promoció i ha assegurat que els actuals dirigents «no saben quina illa volen, no tenen cap model ni planificació». A més, ha recordat que en juliol de 2016 el PP va demanar l’elaboració d’un pla de màrqueting del qual van dir que hi estaven treballant i que, per ara, l’única mesura ha estat la legalització dels pisos turístics en edificis plurifamiliars.

Al proper ple de la institució, el PP del Consell presentarà una moció per reiterar el pla de marqueting tal i com es va acordar per unanimitat al passat mes d’octubre. 

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *