El PP denuncia la falta de personal que pateix Cas Serres mentre l’equip de govern crea nous alts càrrecs a altres departaments

El PP denuncia la falta de personal que pateix Cas Serres mentre l’equip de govern crea nous alts càrrecs a altres departaments

Eivissa, 23 de juny.- El PP del Consell ha denunciat aquest matí la situació que pateix l’Hospital Residència Assistida de Cas Serres, on s’està produint una falta de personal que afecta els serveis que ofereix el centre i, per tant, repercuteix negativament en els seus usuaris. En aquest sentit, s’ha recordat que «això es deu a que la dotació econòmica que corresponia al personal eventual de Cas Serres s’ha destinat a la ITV, un servei que segueix incrementant el retard i dona cites a prop de quatre mesos», ha explicat la consellera popular Maria Ferrer, que ha recordat que des del grup popular ja es va alertar de les conseqüències que duria aquesta mala gestió.

Per aquest motiu, i atesa la sobrecàrrega de feina que pateixen els treballadors del centre, el PP ha presentat una moció al ple de juny (que es celebrarà el proper dimarts 27) on demanarà que es doti el centre del personal urgent que necessita, com són la plaça d’un fisioterapeuta, la d’un cuiner/a, una d’ATS, dos metges i personal de neteja. A més, també es reclama la recuperació dels serveis que han deixat d’oferir-se a causa d’aquestes mancances i que són necessaris per al benestar dels usuaris. Finalment, també es demanarà que, després de dos anys, es nomeni un director/a metge del centre.

Ferrer ha recordat que al llarg de la història del centre i amb independència del color polític que ha governat en cada moment, sempre s’han anat incrementant els serveis de Cas Serres i portant a terme millores qualitatives. No obstant això, aquesta legislatura ha suposat un greu punt d’inflexió que ha menyspreat la feina feta en tots aquests anys. «És alarmant que la consellera de Benestar Social es deixi desmantellar el seu departament i no digui res al respecte»

Següent entrada:
Entrada anterior
Coneix més sobre...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *